tag:blogger.com,1999:blog-5056468085558014213.post2870775949452719880..comments2024-03-22T10:09:58.165+02:00Comments on Хралупка: Постен козунак със стафидиМария Колеваhttp://www.blogger.com/profile/17885477090063823029noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-5056468085558014213.post-37553305933661331342020-04-17T23:19:49.342+03:002020-04-17T23:19:49.342+03:00Здравейте!
Да, и второто втасване е приблизително ...Здравейте!<br />Да, и второто втасване е приблизително за час - докато тестото увеличи значително обема си. <br />За кокосовото масло не мога да Ви отговоря, не съм опитвала да правя козунаци с него. Но съм срещала и такива рецепти. <br />Весели празници! Мария Колеваhttps://www.blogger.com/profile/17885477090063823029noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5056468085558014213.post-78825700651314631992020-04-17T12:14:36.772+03:002020-04-17T12:14:36.772+03:00Здравейте! Повторното втасване на тестото пак ли е...Здравейте! Повторното втасване на тестото пак ли е за един час? И според вас, ще.се получи ли същият ефект,ако използвам кокосово масло,вместо зехтин?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03674386575978680874noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5056468085558014213.post-37764288784360087172019-05-14T17:45:31.408+03:002019-05-14T17:45:31.408+03:00Не виждам причина да не е възможно, макар че аз ли...Не виждам причина да не е възможно, макар че аз лично не съм месила козунаци със суха мая. Мисля, че няма да има особена разлика, особено ако си я активирате предварително (да я оставите да шупне). На горната доза продукти аз бих сложила не повече от 1 ч.л. (приблизително 3 г). Искрено се надявам да съм дала правилен съвет и да се получи добър козунак и със суха мая. Успех!Мария Колеваhttps://www.blogger.com/profile/17885477090063823029noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5056468085558014213.post-77903930598849996272019-05-02T20:55:13.355+03:002019-05-02T20:55:13.355+03:00Здравейте! Благодаря за прекрасната рецепта! Възмо...Здравейте! Благодаря за прекрасната рецепта! Възможно ли е да се използва мая на прах, вместо на кубчета? И ако да, колко? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11279412013884179597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5056468085558014213.post-55426033119800343842018-03-30T16:04:34.109+03:002018-03-30T16:04:34.109+03:00Съжалявам за децата!... :( Иначе не се съмнявам, ч...Съжалявам за децата!... :( Иначе не се съмнявам, че става за ядене! :) <br />Да, и аз смятам, че за козунак се изисква бяло брашно - с безглутеново няма как да станат конци... И мазнина си трябва (бадемовото мляко май не е толкова мазно като кокосовото, особено това от консерва)... 364 дни може да си ядем черен хляб и безглутенови печива, но все пак веднъж в годината човек може да си позволи да хапне и нещо с бяло брашно... :) Успех със следващия козунак, ако решите да повторите! :) Мария Колеваhttps://www.blogger.com/profile/17885477090063823029noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5056468085558014213.post-70801182175665134212018-03-28T00:18:32.557+03:002018-03-28T00:18:32.557+03:00Оказа се, че съм си направил сладък хлебо-кекс :) ...Оказа се, че съм си направил сладък хлебо-кекс :) Ами при толкова брашна... Явно козунак не става с лимец, ечемичено и бяло, по равно. Нищо, пак ще си го изям, само дето децата останаха разочаровани на сутринта.Кирилhttps://www.blogger.com/profile/07493434284649023403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5056468085558014213.post-57250935066104588652018-03-27T12:51:43.470+03:002018-03-27T12:51:43.470+03:00Браво за ентусиазма и творчеството Ви, надявам се ...Браво за ентусиазма и творчеството Ви, надявам се да е добър на вкус! Жалко, че не се получава със снимката... Мария Колеваhttps://www.blogger.com/profile/17885477090063823029noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5056468085558014213.post-55675197413687873242018-03-26T23:04:20.979+03:002018-03-26T23:04:20.979+03:00Това се получи при мен на външен вид, като съм изп...Това се получи при мен на външен вид, като съм използвал 3 вида брашно и бадемово мляко, направено от мен. На вкус още не съм го пробвал, оставям го да си почине.<br />П.С. Немога да добавя снимкаКирилhttps://www.blogger.com/profile/07493434284649023403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5056468085558014213.post-36133202838919040662018-03-23T20:24:25.614+02:002018-03-23T20:24:25.614+02:00И аз благодаря за доверието! Да Ви е сладко! :) И аз благодаря за доверието! Да Ви е сладко! :) Мария Колеваhttps://www.blogger.com/profile/17885477090063823029noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5056468085558014213.post-53786982785931367532018-03-23T15:20:34.868+02:002018-03-23T15:20:34.868+02:00Ще пробвам рецептата непременно. Благодаря виЩе пробвам рецептата непременно. Благодаря виКирилhttps://www.blogger.com/profile/07493434284649023403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5056468085558014213.post-16437566177872161342017-04-05T17:32:34.617+03:002017-04-05T17:32:34.617+03:00Благодаря, весели празници и на Вас с вкусни и аро...Благодаря, весели празници и на Вас с вкусни и ароматни домашни козунаци! :)Мария Колеваhttps://www.blogger.com/profile/17885477090063823029noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5056468085558014213.post-27275528901695206812017-04-05T00:22:11.645+03:002017-04-05T00:22:11.645+03:00Изглежда превъзходно! Ще направя точно вашата реце...Изглежда превъзходно! Ще направя точно вашата рецепта за Великден! Имам идея отгоре да го намажа със aquafaba за да могат да полепнат захарта и бадемите! Весели Великденски празници!Galinahttps://www.blogger.com/profile/07245717034894877736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5056468085558014213.post-15788748816698663012017-03-27T00:47:24.452+03:002017-03-27T00:47:24.452+03:00Благодаря сърдечно! :) Надявам се да Ви хареса кол...Благодаря сърдечно! :) Надявам се да Ви хареса колкото и на мен! :) Мария Колеваhttps://www.blogger.com/profile/17885477090063823029noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5056468085558014213.post-89994002169966774942017-03-26T23:42:41.680+03:002017-03-26T23:42:41.680+03:00Браво, комплименти!👏
Ще го направя и аз.
Благодар...Браво, комплименти!👏<br />Ще го направя и аз.<br />Благодаря за тази прекрасна рецепта.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11103106971208436697noreply@blogger.com