tag:blogger.com,1999:blog-5056468085558014213.post8722846898062528418..comments2024-03-22T10:09:58.165+02:00Comments on Хралупка: Шоколадов мус от кестениМария Колеваhttp://www.blogger.com/profile/17885477090063823029noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5056468085558014213.post-13786001369085713692020-11-20T09:27:11.819+02:002020-11-20T09:27:11.819+02:00Да, аз ползвам лимоноизстисквачка и отгоре на цедк...Да, аз ползвам лимоноизстисквачка и отгоре на цедката остават дребни частички от плода, които не обичам да изхвърлям... :)Мария Колеваhttps://www.blogger.com/profile/17885477090063823029noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5056468085558014213.post-69741390923380827632020-11-18T16:27:13.375+02:002020-11-18T16:27:13.375+02:00Благодаря за отговора! А под пулпата на лайма имат...Благодаря за отговора! А под пулпата на лайма имате предвид целият лайм ли? smurfinahttps://www.blogger.com/profile/05037496271717551636noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5056468085558014213.post-37794354152785303732020-11-18T13:35:11.469+02:002020-11-18T13:35:11.469+02:00Здравейте! За съжаление не съм ползвала готово пюр...Здравейте! За съжаление не съм ползвала готово пюре от кестени и не знам колко е гъсто. За да се подсигурите, може да използвате гъсто и/или по-мазно кокосово мляко - вижте тази торта:<br />http://hralupka.blogspot.com/2020/11/blog-post.html<br />В нея кремът става твърд и спокойно се режат парчета. Аз по правило изчаквам всички торти (и повечето кремове) да престроят поне един ден/нощ в хладилника, преди да се консумират, но предполагам, че и за доста по-малко време ще се втвърди кремът. Хората масово за по-бързо стягане ползват за кратко фризера, така че може и това да пробвате.<br />Дано да съм била полезна! :)<br />Мария Колеваhttps://www.blogger.com/profile/17885477090063823029noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5056468085558014213.post-27129776467560545632020-11-17T17:15:42.956+02:002020-11-17T17:15:42.956+02:00Здравейте.Този крем може ли да се направи директно...Здравейте.Този крем може ли да се направи директно с пюре от кестени или ще стане много течен? Колко време е необходимо да престои в хладилник,за да стегне, тъй като искам отгоре да сложа друго кремче.smurfinahttps://www.blogger.com/profile/05037496271717551636noreply@blogger.com