29 декември 2018

Новогодишни късметчета




Всеки знае, че мястото на късметите за Новата година е в баницата. Но за да бъде още по-весела новогодишната нощ и още по-богата на хубави пожелания за следващите 365 дни, късметчетата може да се направят и под формата на миниатюрни картички. И когато те са в закачливи рими, веселбата е още по-голяма. А ако всичко това е част от някоя забавна игра, гарантирано коремът ще ви боли от смях!




Картичките естествено могат да се купят и от магазина, но е много по-приятно, когато човек сам си ги изработи. А за такива като мен, които не могат да рисуват и да стихоплетстват, нетът е пълен с шаблони с всевъзможни коледни и новогодишни мотиви и с римувани късмети… Остава само избраните картинки да се разпечатат, изрежат и оцветят, а вътре да се напишат (или залепят напечатани) и закачливите късметчета пожелания…




Независимо къде и с кого ще празнувате в новогодишната нощ, тези късметчета са идеални; все пак трябва да се предвидят толкова бройки, колкото са хората в компанията. Ако са много, текстовете могат и да се повтарят – важното е всеки да получи късметче, за да е успешна и пълна с благодат Новата година!








Няма коментари:

Публикуване на коментар